SkinTec Benelux B.V. is sinds maart 2017 de nieuwe naam van het reeds 15 jaar oude R2B Skin Technology. SkinTec is de importeur van met name Europese non-chirurgische cosmetische apparatuur, die succesvol wordt gebruikt voor o.a. definitieve haarverwijdering, huidverbetering, cellulite vermindering en vetbevriezing.

 

Waarom SkinTec?

Door een levenslange fascinatie voor techniek en door een toevallige ontmoeting met een cosmetisch apparaat en behandelaar, is affiniteit onstaan voor de combinatie van techniek en schoonheid. Fascinerend hoe een enkele korte, doch krachtige flits kan zorgen voor het verdwijnen van een storend plekje in of op de huid, of een haar kan laten verdwijnen die door toedoen van deze flits nooit meer terugkomt. Of een transdermale behandeling ervoor zorgt dat de huid icm een apparaat de schoonheidsproducten nog beter opneemt.

Al deze mogelijkheden zijn de fascinatie van techniek en natuur. Om die reden zijn wij steeds in contact met aan de ene kant technisch ingenieurs en aan de andere kant schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten om de beste apparatuur te vinden/maken en  zo voor de meest optimale resultaten te zorgen.

 

Doel

Wat wij belangrijk vinden bij het gebruik van al onze apparatuur, is dat we de gebruiker goed en kundig opleiden, vergaande kennis met elkaar delen, op gezette tijden herhalingstrainingen geven en masterclasses organiseren. Wij blijven altijd op zoek naar de nieuwste behandelmethoden, up-dates en producten die in combinatie met onze apparatuur het beste resultaat bij de eindklant genereren.

Ons doel is dat we uiteindelijk jouw salonresultaten verbeteren, door je opgedane kennis van onze apparatuuur dagelijks in praktijk te laten brengen. 

Onze non-chirurgische apparatuur is geschikt voor iedere schoonheidssalon, en huidtherapeut.

© 2017 - 2020 Skin Technology | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel