• eCosmo

  ecosmo
  ecosmo

  eCosmo voor huidverbetering, huidverstrakking en cellulite

  ∙ Insluizen
  ∙ Radiofrequentie
  ∙ Fotobiostimulatie

eCosmo

Huidverbetering, lifting en insluizen met de eCosmo. Dit apparaat wordt standaard geleverd met de drie opties:

 • Transdermal Vehiculation - reinigen en insluizen  
 • RadioFrequency - multipolar Resistive Radiofrequentie
 • PhotoBioStimulatie - huidvernieuwingsproces

Transdermaal (insluizen) 

Genereert gemoduleerde electrische stromingen met samengestelde en discontinue golven. Het helpt lichaam-, gezicht- en halsbehandelingen te optimaliseren door actieve huidproducten in te sluizen daar, waar deze producten het maximale effect hebben. Dit apparaat is perfect voor mensen met een sinaasapelhuid en/of cellulite. Maar werkt ook bij spierversteviging, talgregulatie en voor anti-ageing behandelingen. Een behandeling start altijd met TransDermal Vehiculation en wordt ofwel opgevolgd door Radio Frequentie ofwel PhotoBio Stimulatie.

 

RadioFrequencyR
(Multipolar Resistive Radiofrequentie)

Een non-invasieve techniek om cellulite en slappe huid tegen te gaan door het collageen te stimuleren. Het resultaat is volume vermindering en langdurige huidverstrakking. Men ervaart het als een warme massage. Het is mogelijk om kleinere delen van het lichaam te behandelen evenals het gezicht.

 

PhotoBioStimulatie

Een non-invasieve behandeling met koud licht (blauw) voor stimulatie van lymfatische- en bloedcirculatie. Het laserlicht stimuleert energieproducerende delen van een cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van beschadigde cellen versnelt. En het faciliteert het elimineren van ophopingen van vocht. Huidverbetering en zuivering. 

 

Maar ook extra opties als:

 • Cavitatie
 • Zuurstof stimulatie
 • RadioFrequentie (Monopolar Capacitive RadioFrequentie)

Cavitatie

Een non-invasieve behandeling voor vet en cellulite vermindering. Resulteert in stimulatie van micro-bloedsomloop, hogere spierversteviging en betere absorptie van anti-cellulite creme.

 

Zuurstof Stimulatie

Een non-invasieve behandeling voor huidverjonging. Ideaal voor ieder deel van het lichaam en gezicht, nek, borst en handen.

 

RadioFrequencyC
(Monopolar Capacitive RadioFrequentie) 

Een non-invasieve techniek of cellulite en slappe huid tegen te gaan, door collageenstimulatie. Het resultaat is volume vermindering en langdurige huidverstrakking als men het ervaart als een warme massage. Mogelijk om grote delen van het lichaam te behandelen als ook het gezicht.

 

© 2017 - 2020 Skin Technology | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel